Нашите проекти

Хайдушка гора

Многофамилна жилищна сграда с подземни гаражи, офис и гаражи на партер.находяща се в гр.София, ул.Хайдушка гора № 21. Сградата е с разрешение за ползване.

Антим I

Жилищна сграда с магазини и подземен гараж в гр.София, „Зона Б-3”, ул. Антим І № 52-54. Сградата е завършена и предадена с разрешение за ползване през Януари 2013 г.

Козлодуй

Жилищна сграда с апартаменти, магазини и подземни гаражи в гр.София, ул.”Козлодуй” № 56-58.Сградата е завършена и предадена с Разрешение за ползване през 2001 г.

Люлин

Жилищна сграда с офиси, ателиета, магазини и подземни гаражи в гр.София, м.Люлин-център, ул. „702” № 2. Сградата е предадена с Акт 16 и Разрешение за ползване през 2009 г.

Хемус

Жилищна сграда с офиси,апартаменти, кв. Гео Милев, ул.“Хемус” № 74.Сградата е завършена и предадена с Разрешение за ползване през 2006 г.

Княз Борис I

Жилищна сграда с офиси,апартаменти, магазини и подземни гаражи в гр.София, „Зона Б-16”, ул.”Княз Борис І” № 195.Сградата е завършена и предадена с Разрешение за ползване през 2009 г.

Братя Миладинови

Жилищна сграда с апартаменти, магазини, офиси, гаражи и офис сграда в гр.София, ул.”Братя Миладинови” № 104-108. Сградата е завършена и предадена с Разрешение за ползване през 2003 г.

Карлово

Жилищна сграда с офиси, магазини и подземни гаражи в гр.София, Зона В-17, кв.”Банишора”, ул.”Карлово” № 14. Сградата е завършена и предадена с Разрешение за ползване през 2011 г.

Карпузица

Две жилищни сгради с подземни гаражи и паркоместа. Сградата е с Разрешение за ползване.

Сградата се намира на адрес ул. Сияйна №3, кв. Карпузица

Разсадника

Многофамилна жилищна сграда с подземни и надземни гаражи. Находяща се в гр.София, кв.Разсадника, ул.Пчиня, №16-18. Сградата е с Акт 16.

Самодивско извроче

Многофамилна жилищна сграда с подземни гаражи. Сградата се намира на ул. Самодивско извроче, №45. Сградата има Акт 16.